Рецепт лимонного пирога з маком
Чекаєте гостей та хочете їх здивувати ?! Тоді Вам знадобиться рецепт лимонного пирога з маком, смачний пиріг щойно з духовки теплий та запашний порадує Вас та Ваших гостей:) Рецептом нас порадувала Валерія ( її блог : http://algustodevaleriia.blogspot.com.es/2014/10/blog-post_13.html)
Інгредієнти:
- Масло 175г
- Цукор 175г
- Яйця 3 шт.
- Борошно 175г
- Розпушувач 0,5ч.л.
- Мигдаль 75г
- Лимони 3 шт.
- Мак 25г
- Білий шоколад 100г https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/
- Вершки 50г https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/rawmaterial/
Метод приготування:
- Подрібнити горіхи, збити масло кімнатної температури з цукром та поступово додати яйця ( перед цим яйця потрібно збити)
- Додати подрібнені горіхи
- Додати борошно з розпушувачем в декілька етапів
- Додати сік лимонів та цедру одного + мак
- Викласти в форму та випікати 40 хв при температурі 180 градусів до моменту готовності
Зварити лимонний сироп:
- Сік лимонів та цедру змішати з 3 ст.л цукру та довести до кипіння, після чого проколоти зубочисткою пиріг та полити лимонним сиропом весь пиріг.
- На водяній бані розтопити шоколад та додати вершки. На охолоджений пиріг полити шоколадом.
Декоруйте за смаком:) Смачного!