Зефір, рецепт зефіру

Зефір,рецепт зефіру

Зефір, рецепт зефіру

Зефір – ласощі, які люблять діти та дорослі.

Сьогодні зефір став надзвичайно популярним.Звісно, коробочка зефіру -гарний подарунок для кожного на будь-яке свято.

З нами поділилася рецептом Юлія Піщана, майстриня-кондитер,(https://www.facebook.com/profile.php?id=100011180324869) для якої  випічка спочатку було хоббі, а тепер це та робота, яка приносить не тільки задоволення, а  й цікаві замовлення. За словами Юлії, все частіше замовляють зефір не тільки до свята, а й просто так,до чаю.

Для приготування зефіру Вам знадобиться:

  • Агар-агар 8 г
  • пюре яблучне 250г
  • цукор 250 г ( для пюре)
  • цукор для сиропу 475 г
  • Яйце 1 шт ( білок)

І так приготування:

  • Пюре печеного яблука змішати з цукром та відставити на 20 хв ( для того щоб розчинився цукор)
  • Уварюємо сироп : агар зміщати з 160 мл води та додати цукор
  • Поставити сироп на середній вогонь та постійно помішувати,довести до стану тонкої нитки

 

  • Міксером збити пюре з цукром та білком, потім обережно влити гарячий сироп.

  • За допомогою насадки для зефіру можна набути будь-якої форми виробу.
  • В нашому інтернет-магазині продаються великі насадки : https://iryska.com.ua/product/nasadka-5/
  • Якість готового зефіру залежить від якості агару та від кості приготовленого пюре.В нашому інтернет-магазині можна купити агар:https://iryska.com.ua/product/agar/
  • Після застигання зефірки потрібно з’єднати та обсипати цукровою пудрою

Смачного:)

Експерементуйте, дивуйте або просто замовте ласощі у Юлі)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011180324869

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь