Вершково-сирний крем для торту,рецепт приготування

Вершково-сирний крем для торту,рецепт приготування

Ідея взята з блогу : http://algustodevaleriia.blogspot.com.es/

Сировина:

  1. Сир Маскарпоне 250 г
  2. Жирні вершки 100 г
  3. Цукрова пудра 5 ст.л.

З’єднати всі інгредієнти та перемішати лопаткою. Скористатися блендером чи міксером для отримання однорідної маси. До крему можна додати будь-які  фрукти. корицю, каву, лікер або що Ви забажаєте. Примітки від автора блогу : якщо Вам необхідно отримати більш густу консистенцію крему, то додайте менше вершків. І навпаки:)

Смачного!:)

В нашому магазині можна купити сировину для кондитерського виробництва:

https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/