Какао-масло,100г Купити масло-какао. Рецепт цукерок

180,00 ₴рн

Категорія:

Опис

Какао-масло

Какао- масло широко використовується в кондитерській та парфумерній промисловості.

Наведемо один з рецептів ( взятих з інтернету) для приготування шоколадних цукерок :

Для приготування шоколаду Вам знадобиться :
  • Какао-терте – 50 г
  • Какао- масло – 20 г
  • Згущене молоко – 5 десертних ложок ( можна використовувати пудру)
Орієнтовний час – 10 хв.
  • Беремо какао-масло та какао – терте , розтоплюємо,перемішуючи, на водяній бані.
  • Коли все перетвориться в однорідну масу, добавляємо 1 ложку згущеного молока.
  • Можете додати різні сухофрукти та горіхи, цедру цитрусових.
  • Розливаємо по формочках для цукерок та ставимо до холодильника на 1…1,5 години.
Рецепт молочного шоколаду :
  • Какао- масло 125 г
  • Какао- терте 250 г
  • цукрова пудра
На водяній бані не вище 50 С, не кваплячись, розтоплюємо какао-масло, а потім терте.Ще раз підігріваємо на водяній бані ( трішки) – це дає шоколаду блиск.Потім окремо в мисочці розігріваємо молоко ( 280…300 г) + цукор або цукрову пудру (за смаком) до температури 30…40. Додаємо в шоколадну масу, яка теж тепла ( 30 градусів, не вище). Ставимо на водяну баню та перемішуємо до однорідної консистенції без грудочок. Додаємо сухофрукти , горіхи і розливаємо по формочках.
Робота Піщаної Юлії м.Боярка

Робота Піщаної Юлії
м.Боярка

Рецепт шоколадних цукерок на основі какао-маслі

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Какао-масло,100г Купити масло-какао. Рецепт цукерок”“