Пісочне печиво з арахісом

Простий рецепт, але печиво смачне -пресмачне виходить

  • Масло 200 г кімнатної температури
  • Пудра цукрова 125г
  • Борошно 370 г
  • Яйце 1 шт
  • Розпушувач 0,5 чайної ложки та щіпку солі
  • Дроблений арахіс сирий

Масло збиваємо з цукровою пудрою, додаємо яйце (трішки білка лишаємо для змащування печива)

Додаємо просіяні сухі компоненти невеликими порціями та вимішуємо тісто

Загортаємо тісто в харчову плівку та ставимо в холодильник на 1..1,5 год

Після чого починаємо готувати)

Змащуємо заготовик залишеним білком та посипаємо дробленим арахісом.

Випікати до 15..20 хв при 180 С

Печиво виходить ніжне,хрумке та смачне)

Залишити відповідь